Forum (zalozeno 2.4 2008)
Komentáře
Přehled komentářů
HAvlajs to neni tak docela pravda... Je videt ze studujes humanitni vetev a ne biologii nebo chemii... potom bys znal takovej malej teminus technikus .. je to tzv "anaerobni prah" a je to predel mezi energetickym zdrojem kysliku a laktátu (kys. mlecne). A nejefektivnejsiho treninku docilis kdyz se pohybejes v rozmezi tepove frekvence priblizne shodnou s tepovou frekvenci tveho anaerobniho prahu. Jenze ten se blbe urcuje.. to si musis zajit do nejakyho zdravotnickyho ustavu a oni ti ten prah urcit... daj te na bezici pas treba abys ubehl kilometr nebo bezet minutu.. ted presne nevim.. a potom ti odeberou vzorky a z mnozstvi laktatu v tele ti vypocitaj tvuj anaer. prah. Treba ti urcej ze tvuj prah je kolem 170 tepu za minutu... takze nejefektivnejsiho treninku docilis tim ze nasadis takove tempo ktere bude odpovidat a vyzene ti tep na onech 170 tepu za minutu... takze uhnat se jak blazen neni nejlepsi cesta k uspechu.. i kdyz to taky dost pomaha.. a dost se to hodi pri zapase treba... :) to je asi vse co sem chtel dodat.. uf.. diky za pozornost a prijdte zas..
Treninky
(Havllajs, 1. 5. 2008 12:16)jsou pro to aby se zvysila fyzicka kondice a tymova hra..te fyzicke kondice docilis jen tim ze po treninku budes tak unaveny ze sotva dojdes domu,proto se tam musis honit jak blazen:-)
otázka
(mrskal, 1. 5. 2008 11:05)a proč rýpete zrovna do mě,,se můžu na ty tréninky úplně vysrat jak ostatní,spíš těm by se mohlo něco říct,,ale já chci na ně chodit,protože,jak se furt mele dokola-dělám to pro sebe...a navíc,neviděl skoro u nikoho přílišnou aktivitu,,no,ale jak myslíš,v pátek budu běhat,jestli přijedu:D
ááááá
(mrskal, 1. 5. 2008 11:01)nj,,,chytráci se ozvali,,...to sem si mohl myslet,,,jo havlajs,,já do hospody nechodím!!jo a já vydržím tolik,kolik mám,,nebudu se honit na tréninku jak blázen!!
HMmm
(Hexan, 1. 5. 2008 9:47)jj co ja bych za to dal hrat v tu sobotu dva zapasy kdybych byl fit a ty si jeste stezujes ze te bolej nohy .. ^^ njn malo vydrzis ...
Fildo..
(Havllajs, 1. 5. 2008 9:43)v tvojich letech sem odehral 90 minut za dorosty,90 minut za B tym a na druhej den jel jeste s A tymem..a ve stredu sem musel byt fit na trenink..min chodit do hospody,vic makat na treninku:-)
nojo
(kkkk, 1. 5. 2008 8:40)
tak to ses na tom asi hodne dobre Fildo ze te porad boli nohy, no jo to sou ti mladi, porad si na neco stezuji,
to se za nas stat nemohlo jinak si uz dolsi zapas sedel na stridacce
klidek
(mrskal, 1. 5. 2008 6:16)havlajs,,víš já sem hrál v sobotu dva zápasy, a v tom našem sem se i vracel furt dozadu...a mě z té soboty vždycky bolí nohy až tak do čtvrtka,,,a v pátek už zase můžu trochu běhat...a o víkendě je zase zápas,,,a pak mě zase 5 dní bolí nohy.D
HMmm
(Hexan, 1. 5. 2008 1:47)
Ruzo vim ez si nerikal ze hraju spatne.. ale je to muj pocit.. na ty pravy strane se mi nehraje tak dobre jak v levo... ale asi si budu muset zvyknout .. a nesralo by me to tolik nebejt rezni... v podstate by se to dalo brat tak ze kdybych se taky nevracel tak bych si mohl zpet vybojovat sve utocnicke misto... ale sem tymovej hrac a ne kokot .. takze se budu vratec.. ne jako rezna kterej si svym pristupen vybrecel post vepredu jak malej rozmazlenej kluk... a to me na tom sere.. ze on hraje kulovy bo furt soluje a ztraci mice a v podstate si ale muze delat co chce... pac kdyz ma delat neco jinyho tak "zacne brecet" a ma to co chce.. a me sere ze ja na nej doplacim a musim se mu podrizovat.... THE END
fakt bych byl radsi nalevo.. klidne i v ty zaloze .. ale nalevo
Mrzi..
(Havllajs, 30. 4. 2008 20:21)pobehni trochu na tom hristi,ty ty nohy tahas za sebou:-)
hosi
(captain, 30. 4. 2008 14:01)nezapomente na ty penize za prohranej zapas. takze v nedelu na zapase to chcu o vsech videt na nedelnim zapase tak to prosimvas vsem nekdo vyridte aji za ten minulej zapas kdo jeste nedal.
Na leve..
(Havllajs, 29. 4. 2008 18:04)strane to taky neni spatny,ja kdyz tam zacal hrat tak sem se sice musel naucit aspon trochu kopat levou,ale vzdycky si to muzes zaseknout a nebo s tim jit rovnou ke stredu a vystrelit pravou ke vzdalenejsi tyci..pochybuju ze jako pravy zaloznik se tolikrat dostanes ke strele pravackou,mas tam daleko min mista na manevrovani,jen je to ale vykoupeny tim,ze po leve strane se min hraje no..
Miro..
(Havllajs, 29. 4. 2008 18:02)Spajky tady nebude furt,taky uz mu tahne pomalu na 30 a urcite sis vsiml jakej handicap ma s tema kolenama..a dalsi dva utocnici..Cigi pro tebe myslim konkurence neni..a Tom Krempl?s tim je to osidne,kdyz ma den,tak mu to jde skvele,ale zas jsou tu dny kdy neni schopny niceho;-)Andreje jako utocnika nepocitam,ikdyz je to taky varianta
Míro
(Martin.Ružíčka., 29. 4. 2008 16:12)Já sem nic o tom,že hraješ blbe nerikal...Jen sem říkal ať zůstaneš na právé záloze,že ti to tam jde!
HMmm
(Hexan, 29. 4. 2008 15:12)HMmm ok... budu se ridit tvou radou... i kdyz v muzich nevim jak to bude.. prece jen utocniky mate dobry.. predpokladam ze trener by me rad propasiroval kamsi do zalohy.. jeste uvidime.. ale ani jeden post mi nejak moc nevadi.. jen at nejsem nalevo.. to bych si musel fakt hodne zvykat :D
Miro..
(Havllajs, 29. 4. 2008 14:44)jestli sis nevsiml tak se sestavou se neustale micha a zadna neni finalni..jedine co je jiste je snad jen obrana a branka..takze nezoufej,tvuj cas urcite zase jednou prijde;-)a stejne za dorosty dohrajes jaro a koncis,v muzich mas pozici v utoku,do zalohy te totiz nepustim:-) tak se zbytecne nestresuj a dohraj jaro v pohode;-)
HMmm
(Hexan, 29. 4. 2008 14:23)Ruzo ale zase pravdu..^^ a pro Havlajse... vim ze hraju hovno.. nemusis mi to pripominat.. ale ta prava strana mi fakt vubec nesedi... a to jako ze vubec... kdyby rezna nebyl takovej c**** tak sem mohl bejt dal v tom utoku klidne.. nechci nic rikat ale dle me se tam byl o dost platnejsi, jelikoz rezna neumi nahravat.. akorat si soluje a zbytecne ztraci mice.. a kdyz uz se dostane ke strele tak to jde do haje... ja sem si v tom utoku aspon dobre rozumnel s radimem a spolu sme vybojovali dost docela dobrych sanci...
a je to :)
(Martin.Ružíčka., 28. 4. 2008 21:52)Jo a aby se Tomáš V. neurazil,že píšu jen o záloze a útoku,tak ted tady veřejně prohlasuji,ze hral dobre a ze cela obrana hrala dobre!!! O.K??
Tovačov :)
(Martin.Ružíčka., 28. 4. 2008 21:50)KDO MÁ ZÁJEM VIDĚT V SOBOTU 3.5 ZÁPAS TOVAČOV-LOVĚŠICE??? JESTLI SE TU NĚKDO TAKOVÝ NAJDE,TAK TO NAPIŠTĚ ME A JA VAM REKNU KDY JEDE AUTOBUS,KDO JEDE,KDY JE NAVRAT A ATD...
Nic nebude!!
(Martin.Ružíčka., 28. 4. 2008 21:48)Hej mlč radši!! Když seš tak chytrej,tak si ty stranky delej sám,nebo mlč a běž si oholit plešku :D A nebudu psat kde Staňa dela chyby...to on sam dobre vi a slyši to kazdy trenal od nas! Takze klidek tam!
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54
HMmm
(Hexan, 1. 5. 2008 12:47)