Forum (zalozeno 2.4 2008)
Komentáře
Přehled komentářů
A me kazdej po stovce na uzdravovaci kuru. Diky jmenem celyho fotbalovyho svazu a cele fotbalove historie...
pokuty
(captain, 7. 5. 2008 14:20)
Benda Pavel 40,-
Herčík Miroslav 40,-
Krejčiřík Patrik 20,-
Kroupa Jiří 60,-
Růžička Martin 40,-
Řezníček Martin 40,-
Urbanec Radim 40,-
Uvíra Lukáš 60,-
Vachoušek Ivo 40,-
Vachoušek Tomáš 80,-
Vrána Emil 40,-
Zedek Filip 40,-
penize donest nejpozdějc do sobotniho zapasu!!!!
Extra trenink
(Havllajs, 6. 5. 2008 20:21)Pokud budete mit zajem a bude dobre pocasi - nebude prset - tak si muzeme ve ctvrtek udelat dalsi trenink..ja osobne si chci jit zakopat, protoze nejspis nestihnu stredecni trenink..tak jestli chcete,tak se ozvete v cca kolik hodin a ja se k tomu jeste vyjadrim,reknete to ostatnim kdyztak i na treninku
neřeš to!!
(gabulinek, 4. 5. 2008 16:04)Jestli si Patrik myslí že to psal růža tak to můžu vyloučit protože on má jinou IP adresu jasny mohl to psat z jineho komplu ale vím to na 100% že to nepsal.A někdo určitěn řekne že ho chci krýt z důvopdu že je to má rodina ale tak to není věřte.Martin není takovej srab aby to psal na stranky on by mu to řekl do očí.dík končím s proslovem.
Kauza Patrik k.
(Martin.Ružíčka., 3. 5. 2008 14:08)Jo a mám novinku! Někdo napsal na žákovské stránky,že Patrik Krejčiřík nemá na dorosty a měl by jít hrat za žáky... A dozvěděl jsem se,že si Patrik myslí,že jsem to byl já.A já na to reaguji takhle:JÁ MÁM DOST PRÁCE UDRŽET TYHLE STRÁNKY MÁM DOST PRÁCE SE PSANÍM KOMENTÁŘŮ NA TOTĚCH STRÁNKÁCH A JĚJAKÝ ŽÁKOVSKÝ STRÁNKIY JSOU MI U PRDELE A JE MI AJI U PRDELE ZA CO BUDE HRÁT PATRIK.To je vše! Takže Patriku,jestli budeš ještě někoho jinýho podezírat,tak si první zjisti okolnosti a atd... A pak teprve někoho obviňuj.
Já si myslím
(Martin.Ružíčka., 3. 5. 2008 14:04)že Havlajs patří k těm lepším fotbalistům v Čekyni a podává takové výkony jaké mu zdravý dovoluje.A příště se podepíš...Beztak můžu zjistit kdo jsi podle IP ADRESY...takze se podepisujte vsichni.!
HMmm
(Hexan, 3. 5. 2008 13:26)Asi tak havlajs... Prvni co me napadlo bylo, ze kdyz uz podavas nejakou kritiku tak by stalo za to se podepsat... A havlajs ma v haji koleno jestli sis nevsiml... takze proto asi posledni dobou toho moc nenahral, ale dle me vedecky genialni teorie to koleno nemel v haji uz od narozeni,.. takze se da predpokladat ze kdyz byl mladsi tak toho nahral vic.. a veril bych ze klidne i ty dva zapasy v poho.. ja to taky zvladam bez vetsich problemu.. a to to jeste prokladam bezeckym a fotbalovym maratonem a tak.. takze to neni nic moc slozityho... never mind. Ride the best, fuck the rest
Ubohost
(Havllajs, 3. 5. 2008 13:12)neumet se ani podepsat a stat si za svym nazorem..a vrat se do zakladni skoly,konkretne tusim do 3.tridy kde se uci vyjmenovana slova a s,z;-)a ohledne toho kdo neumi ten uci - Arsene Wenger,Jose Mourinho a Rafael Benitez taky v zivote nehrali fotbal;-)tahle pripominka ovsem dopadne na urodnou pudu,pokud vis kdo ti panove jsou;-)
no jo
(KKKK, 3. 5. 2008 12:40)Havlajs ty si ulhanej jak prase, tebe bych chtel videt hrat nekdy dva zapasi za den, dyt ty si nebyl schopen vecinou odehrat ani jeden natos dva nebo tri, ty si skvelej pohádkář to snad neni ani mozny
HMmm
(Hexan, 2. 5. 2008 15:21)Neni to spatny, i kdyz ta strela mohla jit o par centimetru vejs... bylo by to hezci :D
Bon apetit
(Havllajs, 1. 5. 2008 21:55)
http://www.youtube.com/watch?v=-wOgKUdVXQE
16tii lety anglican hrajici za B tym Arsenalu FC..podle slov A. Wengera by mel byt pristi rok uz v A tymu a hrat pravidelne Carling cup,mozna FA cup..kouknete jak se da zakroutit balon a valet v 16 ti letech
a jeste
(Havllajs, 1. 5. 2008 16:34)Miro..jedinec v sestave 11 lidi nedokaze..pokud se nebude snazit vsech 11 dohromady,tak je mala pravdepodobnost ze neceho dosahnete.
Neni
(Havllajs, 1. 5. 2008 16:33)na co reagovat,nemuzu s tebou jen souhlasit..jen maximalne muzu dodat ze u muzu se to nehne jedine z duvodu ze tam neresime kazde kraviny a snazime se to vest jako seriozni stranky;-)kdybych nemel studijni povinnosti ted docela velky,tak by se tam i neco delo(ono uz se deje,zatim je to ale ve vyvoji;-) a kdyz vy nestojite o to prezentovat se na nasich strankach,tak jedine co se tam aktualizuje pravidelne je sekce muzu;-)
HMmm
(Hexan, 1. 5. 2008 16:25)
Ja se snazim podle me dost.. vetsinou beham vic nez ostatni.. obcas si dam i nejaky to kolecko navic kdyz se beha.. ja se za nic stydet nemusim.. a pristup mam taky dobrej.. jelikoz ja fotbalem ziju takze bych hral i ve velmi vaznem stavu (samozdrejme jen pod podminkou ze by to muzstvo neoslabovalo- to bych se toho asi musel vzdat... uz takhle me hoooodne sralo ze sem nemohl hrat za muze posledni zapas :( :( :( )
ale pokud jde jeste o ten beh tak obcas me fascinuje jak nekteri (treba vacy :D:D ) si trat zkratej o polovinu a myslej si jak nejsou dobri a jak na nas nevyzrali :D tom i prijde docela vtipny, jedinej kdo vyzrava sam na sebe sou oni :D tot asi vse.. ted pockame na odezvu havlika abych mel zase na co reagovat... timto mu chci taky verejne podekovat, ze tu neni takova nuda... bez nej by se ty stranky ani nehly... treba u muzu uz to stoji dost dlouho.. nic novyho tam neni.. asi tam budu muset brzo neco prihodit jestli to tak pujde dal :D
Ale tak..
(Havllajs, 1. 5. 2008 13:05)jestli vam nevadi divat se na vysledky,tabulky na internetu/do novin kde vidite vase drtive prohry a ne prilis libive skore,tak na tom treninku nebehejte..ja se za to stydet nemusim,ani Lada..my delame co muzeme,je to jen o vasem pristupu;-)
A dalsi
(Havllajs, 1. 5. 2008 13:02)fakt je zase ten ze posilovanim,behanim a namahanim praskaji nejslabsi svalova vlakna,ktera jsou nahrazeny silnejsimi,telo si zvyka na daleko vetsi zatez a tak se stane ze kdyz te na zacatku treba zimni pripravy rozhodilo ubehnout 2 km,tak na konci zimni pripravy se pri 2 km ani nezpotis;-)telo si zvykne na vysokou zatez a kdyz potom budes behat v zapase od brany po branu tak to sneses podstatne lip nez bez treninku;-)
HMmm
(Hexan, 1. 5. 2008 12:47)HAvlajs to neni tak docela pravda... Je videt ze studujes humanitni vetev a ne biologii nebo chemii... potom bys znal takovej malej teminus technikus .. je to tzv "anaerobni prah" a je to predel mezi energetickym zdrojem kysliku a laktátu (kys. mlecne). A nejefektivnejsiho treninku docilis kdyz se pohybejes v rozmezi tepove frekvence priblizne shodnou s tepovou frekvenci tveho anaerobniho prahu. Jenze ten se blbe urcuje.. to si musis zajit do nejakyho zdravotnickyho ustavu a oni ti ten prah urcit... daj te na bezici pas treba abys ubehl kilometr nebo bezet minutu.. ted presne nevim.. a potom ti odeberou vzorky a z mnozstvi laktatu v tele ti vypocitaj tvuj anaer. prah. Treba ti urcej ze tvuj prah je kolem 170 tepu za minutu... takze nejefektivnejsiho treninku docilis tim ze nasadis takove tempo ktere bude odpovidat a vyzene ti tep na onech 170 tepu za minutu... takze uhnat se jak blazen neni nejlepsi cesta k uspechu.. i kdyz to taky dost pomaha.. a dost se to hodi pri zapase treba... :) to je asi vse co sem chtel dodat.. uf.. diky za pozornost a prijdte zas..
Treninky
(Havllajs, 1. 5. 2008 12:16)jsou pro to aby se zvysila fyzicka kondice a tymova hra..te fyzicke kondice docilis jen tim ze po treninku budes tak unaveny ze sotva dojdes domu,proto se tam musis honit jak blazen:-)
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81
HMmm
(Hexan, 7. 5. 2008 15:15)